Microsoft 365 – rješenje za moderno poslovanje

Izaberite 365 paket u m:tel-u, iskoristite popust od 25% na cijenu mjesečne pretplate i unaprijedite svoje poslovanje

Microsoft 365 je najrašireniji cloud servis koji dolazi iz Microsofta i pruža vam alate kojima možete obaviti posao s gotovo bilo kojeg mjesta i sa bilo kojeg uređaja – od kuće, iz kancelarije, sa desktop računara, tableta ili telefona. 

Microsoft 365 udružuje moć Microsoft desktop aplikacija s poslovnim e-mailom, dijeljenim dokumentima, instant porukama, video i web konferencijama u savremenu cloud cjelinu potpuno podržanu od strane Microsofta kao i Microsoft partnera.

m:tel vam u okviru Microsoft 365 usluge nudi rješenje koje predstavlja kombinaciju aplikacija Word, Excel, Power Point, Outlook i Access s Microsoftovim servisima u cloudu – Exchange, SharePoint, Microsoft Teams i OneDrive. U m:tel ponudi dostupna su vam tri 365 paketa koja ćete odabrati na osnovu svojih poslovnih zahtijeva.

Ukoliko se odlučite za jedan od ponuđenih paketa do 1. decembra 2021. godine, uz ugovor na 12 mjeseci ostavrićete popust od 25% na cijenu mjesečne pretplate šest mjeseci korišćenja usluge.

Poslujte moderno i efikasno uz m:tel ICT usluge.

Za više informacija pozovite 0800 50 300, zakažite termin u m:tel Biznis centru ili kontaktirajte svog m:tel predstavnika.