m:go aplikacija – lakoća komunikacije

Ako još ne koristite m:go aplikaciju, vrijeme je da je instalirate i istražite sve mogućnosti koje ona pruža.

Olakšajte svakodnevne rutine i koristite svoje dragocjeno vrijeme na najbolji način. Trebate li dodatne gigabajte mobilnog interneta, pretražiti imenik, platiti parking, dopuniti račun sebi ili drugome, dostavu računa putem e-maila ili još neki info tarifni dodatak, tu je m:go aplikacija.

Aplikacija m:go će vam pružiti brzi uvid u stanje vašeg računa, potrošnju mobilnog neta u m:tel mreži ili mrežama operatera Zapadnog Balkana. Ne brinite, u slučaju da potrošite mobilni internet, možete aktivirati dodatni internet i uživati u zabavi. Isto tako možete koristiti popuste u romingu u sklopu opcije Moja roming tarifa u vidu razgovora, slanja SMS poruke, kao i korištenja interneta.

Aplikacija m:go će vam omogućiti da lako uključite svoj trenutno isključeni broj, bez dužeg čekanja na evidentiranje uplate. Mnogo toga je moguće sa m:go aplikacijom. Imate li smetnju prilikom korištenja naših usluga, dovoljno je samo da je prijavite putem aplikacije i bićete pozvani u što kraćem roku.

Jedna od veoma olakšavajućih okolnosti u svakodnevici je i plaćanje parkinga na najjednostavniji način putem m:go aplikacije. Dovoljno je da unesete samo registarski broj vašeg automobila i moći ćete platiti parking u nekim gradovima u BiH.

Nismo pobrojali sve prednosti m:go aplikacije, to ostavljamo vama da istražujete nakon što je preuzmete. Ako imate dodatnih zahtjeva, na raspolaganju vam je korisnički centar m:tel-a 24 časa.

Aplikaciju m:go besplatno preuzmite na Google Play Store-u, App Store-u ili Huawei AppGallery-ju, a više o njoj pročitajte na mtel.ba.

Ovaj tekst autorke Rajke Glamočika, ali i brojne druge zanimljive sadržaje, možete pronaći u novom broju m:agazina.