m:biz uz 2 puta više razgovora i 3 puta više neta

Omogućite svojoj poslovnoj grupi još više minuta za razgovore i mobilnog interneta

Sinonim za najbolju poslovnu komunikaciju su m:biz tarife kompanije m:tel. U ovim tarifama namijenjenim poslovnim korisnicima, vi i vaša poslovna grupa ostvarićete besplatan saobraćaj u okviru grupe sa bonus minutama za pozive ka mobilnim i fiksnim mrežama u BiH, fiksnoj mreži mts Srbija, uživaćete u najboljim bonusima za mobilni internet, uz izbor partner grupe te neograničeno slanje SMS-ova.

Iskoristite posebnu ponudu do kraja godine i uz ugovor na 24 mjeseca u m:biz tarifama ostvarite dva puta više minuta za razgovore i čak tri puta više gigabajta za mobilni internet.

Na osnovu vaših i potreba vašeg poslovnog tima, možete da odaberete niz tarifnih modela sa različitim cijenama mjesečne pretplate i kombinacijom bonusa za razgovore, SMS-ove i mobilni internet.

Aktuelnu punudu možete iskoristiti ukoliko niste u obavezi minimalnog perioda trajanja ugovora ili ukoliko vam je do njegovog isteka ostalo 90 dana. Za više informacija pozovite svog m:tel predstavnika, zakažite sastanak u Biznis centru kompanije m:tel ili jednostavno pozovite 0800 50 300.