m:agazin: Uz m:go aktiviraj usluge brzo i jednostavno 

Proces modernizacije i digitalizacije uticao je na promjenu navika pojedinca i društva uopšte. Korisničko iskustvo koje svako od nas stiče upotrebom različitih aplikacija, neprocjenjiva je motivacija za kreatore digitalnih servisa. Svi oni koji, nakon kreiranja, aplikacije plasiraju na tržište, svakodnevno prate komentare korisnika putem objava na društvenim mrežama, forumima, panel-diskusijama ili prezentacijama. Cilj je uvijek isti – unapređenje aplikacija, a samim tim i poboljšanje korisničkog iskustva.

Mobilne aplikacije postale su najbolji asistenti modernog čovjeka, jer onlajn način obavljanja bilo koje aktivnosti pruža jednostavnost i rješavanje „problema“ u najkraćem mogućem vremenu.

m:go mobilna aplikacija predstavlja digitalni servis za svakodnevno upravljanje m:tel uslugama na jednostavan način. U samo nekoliko klikova kao korisnik m:tel mobilne telefonije možete da:

• Izaberete dostavu računa na e-mail

• Platite račun bez odlaska u poslovnicu

Aktivirate dodatne gigabajte mobilnog interneta

• Dopunite Kombinuj ili Dopuna račun platnim karticama bilo koje banke

• Aktivirate neku od roming tarifnih opcija

• Prijavite smetnju

• Aktivirate isključen broj

• Pretražujete telefonski imenik

• Aktivirate aktuelne usluge iz m:tel ponude

Osim što je sve brže i praktičnije, aplikacija vam omogućava da u svakom trenutku, bez obzira na to gdje se nalazite, provjerite svoj račun i steknete uvid u potrošnju mobilnog neta, kako u m:tel mreži, tako i u regionu Zapadnog Balkana.

Da li znate da od sada možete platiti parking i u Srbiji?

m:go aplikacija obogaćena je i dodatnim funkcionalnostima. Bilo da se privatno ili poslovno nalazite u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, na Zlatiboru ili u nekom drugom gradu u Srbiji, ne morate razmišljati o traženju naplatnog automata ili slanju odgovarajućeg SMS-a. Putem aplikacije unesite registraciju vašeg vozila, odaberite zonu u kojoj se nalazite i jednim klikom izvršite plaćanje parkinga!

Dodatno, aktivirajte opciju Parking podsjetnik, podesite vrijeme i m:go će vas SMS-om podsjetiti da je vrijeme za produženje, odnosno novo plaćanje parkinga.

Aplikaciju m:go besplatno preuzmite na Google Play Store-u, App Store-u ili Huawei AppGallery-ju, a više o njoj pročitajte na mtel.ba.

Ovaj tekst autorke Ive Đudurović i druge zanimljive tekstove možete pročitati u m:agazinu.