m:agazin: Moj m:tel – sve usluge na jednom mjestu!

Servisi u vidu mobilnih aplikacija i portala za digitalni oblik poslovanja, usljed velike potražnje na tržištu, u proteklih nekoliko godina doživjeli su pravu ekspanziju.

Prelazak na onlajn upravljanje odabranim uslugama u svakodnevnom funkcionisanju donio je niz prednosti za korisnike, što objašnjava rastuću popularnost ovih servisa. Brojni su razlozi zbog kojih korisnici preferiraju digitalne servise: praktičnost, brzina, sigurnost, jednostavnije praćenje troškova, lakša integracija sa drugim uslugama, globalna dostupnost, kao i ekološki aspekt – zaštita životne sredine.

Moj m:tel predstavlja mjesto na kojem možete brzo i lako upravljati m:tel uslugama bez odlaska u poslovnicu. Proces registracije je jednostavan, a sve što vam je potrebno jeste e-mail adresa za kreiranje naloga na stranici moj.mtel.ba, broj mobilnog telefona ili račun za m:tel usluge koje koristite.

Vaše digitalno mjesto za upravljanje m:tel uslugama

Moj m:tel predstavlja veb-portal i aplikaciju za svakodnevno upravljanje m:tel uslugama na jednostavan način. U samo nekoliko klikova možete da:

  • Aktivirate uslugu „Račun na mail“ i primate m:tel račune elektronskim putem
  • Uvežete sve m:tel usluge u jedan nalog
  • Platite račune bez odlaska u poslovnicu
  • Dopunite Kombinuj ili Dopuna račun platnim karticama bilo koje banke
  • Platite parking brzo i jednostavno
  • Aktivirate HBO Max, Apollon, Arena Cloud, NBA League Pass i druge digitalne servise
  • Aktivirate neku od roming tarifnih opcija
  • Pretražujete telefonski imenik
  • Aktivirate aktuelne usluge iz m:tel ponude

Osim što je sve brže i praktičnije, Moj m:tel vam omogućava da u svakom trenutku, bez obzira na to gdje se nalazite, provjerite svoj račun i steknete uvid u potrošnju mobilnoginterneta kako u m:tel mreži, tako i  u regionu Zapadnog Balkana.

Proširite svoje usluge digitalnim servisima

Kroz Moj m:tel portal možete na jednostavan način da pristupite aplikacijama za sportske, filmske, zabavne I muzičke sadržaje te da odaberite uslugu za bezbjedno surfovanje internetom – Siguran NET.

Siguran NET podrazumijeva bezbjedno surfovanje putem m:tel mobilnog interneta. Na ovaj način korisniku je obezbijeđena zaštita od potencijalno neželjenih i zlonamjernih sadržaja na internetu, uz smanjenu mogućnost pokušaja internet prevara. Dio ove usluge predstavlja i mogućnost roditeljske kontrole (Zaštita djece) u vidu kontrole sadržaja kojem djeca pristupaju putem interneta. Kroz Moj m:tel portal roditelji imaju mogućnost da na uvezanim mobilnim brojevima svoje djece aktiviraju uslugu i blokiraju pristup neželjenom sadržaju (npr. Instagram, TikTok, YouTube i slično), kao i da biraju vremenske izuzetke za pravila koja postave.

Aplikaciju Moj m:tel besplatno preuzmite na Google Play Store-u, App Store-u ili Huawei AppGallery-ju, a za pomoć u vezi s prijavom i registracijom na Moj m:tel portal pozovite 0800 50 000 ili posjetite mtel.ba.

Ovaj tekst Ive Đudurović, ali i brojne druge zanimljive sadržaje možete pronaći u novom broju m:agazina.