m:agazin – 2023. godina evolucije umjetne inteligencije

Nova godina je na pragu, a s prvim danima zime i novi broj m:agazina!

U prazničnom raspoloženju čekamo važne datume, sabiramo i oduzimamo rezultate koje smo ostvarili u prethodnoj godini. Upravo takav je i naš 39. broj m:agazina. Sjajne priče, presjek godine iza nas i novogodišnje šarenilo u zimskom ruhu. Kompanija m:tel je 2023. godinu završila za izuzetnim rezultatima”, poručila je, između ostalog, u novogodišnjem intervjuu za m:agazin generalna direktorka m:tel-a Jelena Trivan.

Šta nam je to u tehnološkom smislu donijela 2023. godina? AI je definitivno napravio pravi „bum“ kada je riječ o svim sferama društva – izdvojili smo najvažnije i najupečatljivije.  Ko se to takmiči čipovima – pričamo priču o titanima koji odmjeravaju snage na ovom polju.

Hoćemo li moći da ubuduće vjerujemo svojim očima i ušima? „Dipfejk“ je, definitivno, poljuljao naše povjerenje u to. Zima je sinonim i za putovanja, pa smo se potrudili da vas informišemo kako da u inostranstvu bez brige koristite svoje m:tel minute, poruke i internet. A sve to može biti još potpunije, ako sebe obradujete poklonom: savršenim Samsung Galaxy S23 modelom.

Za vas smo razgovarali sa talentovanim umjetnicima i sportistima: glumac Aleksandar Đurica i rukometašica Milana Railić su samo neki od njih.

Nećemo vam otkrivati sve, jer u tajnama uvijek ima nečeg čarobnog. Zato, pronađite svoju magiju unutar naših stranica. Zima je počela sa 39. brojem m:agazina.