Ljubitelji selfija biraju Xiaomi 13 Lite

Xiaomi 13 Lite je još jedan mobilni telefon poznate kineske kompanije koji ima baš sve predispozicije da vas osvoji “na prvu”.

Savršeno je elegantan, ultra lagan i ugodan za držanje, a pri radu brz i moćan, sa ekspresnom i glatkom reakcijom na dodir.

Bez obzira da li ga koristite vani, na jakom svjetlu, u zamračenim prostorijama ili noću, ekran telefona Xiaomi 13 Lite uvijek pruža optimalnu svjetlinu. U pitanju je AMOLED FHD + ekran od 6,55 inča, sa stopom osvježavanjem od 120Hz, koji garantuje uživanje u svim sadržajima, od čitanja do igranja igrica.

Savršen rad čak i tokom višečasovnog neprekidnog korištenja omogućava moćan Qualcomm-ov Snapdragon 7 Gen 1 procesor, u kombinaciji sa 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije.

Jedan od kvaliteta ovog telefona su i kamere, trostruka zadnja (50 MP + 8 MP + 2 MP) i dvostruka prednja (32 MP + 8 MP), zahvaljujući kojoj će svaki selfi biti savršen. Uz Xiaomi 13 Lite ćete uvijek imati osjećaj da u ruci držite profesionalni fotoaparat, te da vam nijedan detalj neće promaći.

Velika baterija kapaciteta 4500 mAh omogućava dugotrajan rad, tako da pri polasku na duži put ili na neki važan događaj nećete morati ni da razmišljate da bi vas ona mogla iznevjeriti.

Ukoliko želite da saznate još detalja u vezi ovog uređaja, ili nekog drugog iz bogate m:tel ponude, posjetite www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.