Ljubitelji dobre fotografije biraju Xiaomi Redmi Note 12 Pro+

Vrhunska glavna kamera od 200 MP i 120 W punjenje baterije samo su neki od aduta telefona Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ koji možete pronaći u m:tel ponudi.

Ovaj uređaj sa staklenim kućištem izuzetno je moderan i atraktivan, a i odlično “sjeda” u svaku ruku, zbog čega ne morate strepiti da ćete ga lako ispustiti i razbiti.   Naprotiv, posjeduje Gorilla Glass 5 zaštitu, kao i ocjenu vodootpornosti IP53, što će otkloniti svaku sumnju da je osjetljiviji od drugih telefona ovog ranga.

Veliki 6,67-inčni ekran telefona Xiaomi Redmi Note 12 Pro +, sa frekvencijom osvježavanja od 120 Hz, zajedno sa Dolby Atmos tehnologijom i dvostrukim zvučnicima lako će vaš telefon pretvoriti u bioskop na dlanu bilo gdje i bilo kada. Još ako na njemu gledate fotografije i video snimke koje ste njime snimili – iskustvo će biti još bolje i uzbudljivije.

Izvor fotografije: Xiaomi

Sjajna kamera ultra visoke rezolucije od 200 MP sa OIS-om i 7P sočivom, u kombinaciji sa ultraširokougaonom kamerom od 8 MP i makro kamerom od 2 MP, oživjeće svaki detalj i učiniti vas vrsnim fotografom.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ pokreće MediaTek-ov procesor Dimensiti 900, u kombinaciji sa većom količinom memorije, što korisnicima dodatno uliva povjerenje da su dobro odabrali. Dodaćemo još da je baterija kapaciteta 5000 mAh.

Podsjećamo da ovaj, ali i brojne druge uređaje, možete kupiti u kompaniji m:tel i još platiti na rate bez kamate. Više informacija o tome potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.