Ljubav na prvi pogled – Realme 12

Još jedan sjajan pametni telefon obogatio je m:tel ponudu. Riječ je o uređaju Realme 12.

Realme 12 osvaja na prvu, najprije dizajnom, a zatim i besprijekornim radom.

Telefon je toliko atraktivan da je prava šteta sakriti njegovu predivnu spoljašnjost ispod maske. Zbog toga bi prozirna maska bila najbolji izbor za one kojima je bezbjednost telefona na prvom mjestu.

I specifikacije ovog uređaja su itekako vrijedne pažnje. Realme 12 pokreće kvalitetan MediaTek Dimensity 6100 procesor, u kombinaciji sa 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije. Veliki, 6,72- inčni IPS LCD capacitive touchscreen ekran, rezolucije 1080 x 2400 px, nudi čistu i jasnu sliku i vrhunsko korisničko iskustvo i pri izloženosti jakoj sunčevoj svjetlosti.

Posebno je zanimljivo to što je tipka za uključivanje telefona kod modela Realme 12 mnogo više od toga. Nazvana Dynamic Button, ona pored brzog otključavanja otiskom prsta nudi i mogućnost prilagođavanja željenoj funkciji. Možete birati jednu od sedam opcija, među kojima je pokretanje kamere, lampe, muzike…

Izvor fotografije: Realme

Ljubitelji fotografije mogu da se oslone na kamere ovog telefona, jer su stvorene da pruže maksimum u najizazovnijim situacijama. U tome će posebno briljirati glavna kamera od 108 MP, koja snima prava remek djela. I prednja od 8 MP će ispuniti vaša očekivanja.

Realme 12 biće vaš savršen saputnik na putovanjima, jer posjeduje veliku, izdržljivu bateriju kapaciteta 5000 mAh.

Više informacija o ovom telefonu, koji možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba.