Ljubav na prvi pogled i dodir  – Honor Magic6 Lite

Honor Magic6 Lite je jedan od onih telefona koji ostavljaju snažan utisak. Najprije osvaja dizajnom, a zatim i mogućnostima.

U svakom slučaju, ovaj vrhunski mobilni telefon, koji možete pronaći u m:tel-u, ima toliko toga da ponudi.

Veliki, snažan ekran, moćna baterija i procesor, kamere… Kod telefona Honor Magic6 Lite sve je odlično! Težak 185 grama, debljine 7,98 mm, ovaj telefon je izuzetno ugodan za držanje i praktičan čak i za korištenje jednom rukom.

Posjeduje AMOLED ekran od 6,78 inča, sa Honor Ultra-Bounce zaštitom od padova i fizičkih oštećenja, rezolucije 1220 x 2652 pix, koji pruža jasne slike, sa opštrim detaljima, ugodne za gledanje.

Izvor fotografije: Honor

Na njemu je smještena prednja kamera od 16 MP, stvorena da pravi savršene selfije u svim okolnostima. Zadnje kamere su, takođe, impresivne. Glavna od 108 MP radi odlično čak i tokom snimanja u pokretu, te omogućava trostruko zumiranje bez gubitka kvaliteta.

Za skladištenje brojnih važnih podataka, fotografija i video snimaka tu je 8/256 GB memorije, tako da ne morate da brinete da ćete ga opteretiti i usporiti. Honor Magic6 Lite može se pohvaliti i velikom baterijom, koja će vam, kako navode iz kompanije, omogućiti dvodnevno korištenje, što zvuči i više nego odlično.

Više informacija o ovom pametnom telefonu koji u m:tel-u možete platiti na rate, bez kamate, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.