Ljeto uz m:tel tarifne opcije u romingu

Korisnici postpaid mobilne telefonije kompanije m:tel, za ugodniji i bezbrižan boravak u inostranstvu imaju mogućnost dopune svoje postpaid tarife roming tarifnim opcijama.

Kada ste korisnik pretplata tarifa mobilne telefonije kompanije m:tel, imate i mogućnost izbora roming tarifnih opcija za zemlje u koje putujete, a koje se nalaze u ponudi, te u skladu sa vašim potrebama za internetom i brojem dana u okviru izabrane destinacije. Aktiviranje željene tarifne opcije možete izvršiti putem sajta www.mtel.ba, u dijelu koji se odnosi na pretplata tarifne opcije rominga ili slanjem SMS-a sa sadržajem koji je različit za svaku tarifnu opciju, a na jedinstven broj telefona 06551155.

Primjera radi, ukoliko putujete u Tursku ovoga ljeta, korisnik ste neke od pretplata tarife, imate mogućnost izbora roming tarifne opcije NET Turkcell Turska, 2 GB, 10 dana. Aktiviranjem ove roming tarifne opcije, za 10 KM dobijate 2GB mobilnog interneta u Turkcell mreži, a u trajanju od 10 dana.  

Ovu opciju, po cijeni od 10 KM, za 10 dana i 2 GB, možete izabrati i za zemlje kao što su Austrija, Njemačka, Češka, Poljska, Grčka, Rumunija u paketu roming tarifne opcije pod nazivom NET roming T-Mobile, a ovu opciju možete koristiti isključivo u mreži T Mobile u navedenim zemljama.

Takođe, za istu cijenu i količinu interneta, te dana, možete izabrati i NET roming Hrvatska, a ovu opciju možete koristiti u mrežama T-Mobile, Telemach ili A1 u ovoj zemlji.   

Tarifne opcije za roming možete dokupiti i kada putujete u Srbiju, Crnu Goru, Sloveniju, Italiju, Španiju i Portugal, a pakete i cijene pogledajte na sajtu kompanije m:tel i saznajte sve o roming tarifnim opcijama, kao i načinu na koji se one mogu aktivirati.  

Svakako, i  korisnici m:tel dopune imaju mogućnost aktiviranja roming opcija, a ponuda sa cijenama i načinom aktivacije, dostupna je takođe na sajtu kompanije m:tel – u dijelu prepaid roming.  

Za više informacija o ovim ali i ostalim uslugama kompanije m:tel pozovite broj 0800 50 000 ili posjetite bilo koje m:tel prodajno mjesto širom BiH.