Ljeto uz m:tel i najbolji TV program

U rashlađenom domu ili na plaži uz TV To Go, neka ovo ljeto m:tel TV bude sa vama

Iz bogatog sadržaja preporučujemo vam:

Irma Vep, novu seriju o američkoj filmskoj zvijezdi koja dolazi u Francusku kako bi glumila u remakeu klasika nijemog filma „Les Vampires“. Seriju možete da pratite svakog utorka od 20.00 časova na kanalu HBO. Ukoliko ste propustili koju epizodu, možete da odete i u HBO videoteku i pogledate sve dosadašnje epizode.

Hotel Beograd, nalazi se u m:tel videoteci i za njegovo iznajmljivanje izdvojićete simboličnih 1,65 KM. Ovaj film nastao u rusko-srpskoj koprodukciji, osvojiće vas romantičnom i komičnom pričom, što i jeste žanr koji mu se pripisuje – romantična komedija.

Šta ću ručku 2 kulinarska je emisija jednog od najpopularnijih kuvara u zemljama regiona, Vjekoslava Vjeke Kramera, koji će u svojim novim epizodama  kulinarskog serijala obradovati gledaoce sa više  od 100 novih recepata za ukusna i zdrava jela. Kako Vjeko kaže, i u drugoj sezoni pridržavao se svog pravila da priprema nova i egzotična jela, ali pristupačna svima, sa karakteristikama bosanske i balkanske kuhinje. Osim što voli da kuva Vjeko voli i da putuje, pa će gledaocima Kitchen TV-a otkriti i recepte iz Kine, Sjeverne Afrike ili Indije, a nije zaboravio ni vegane i vegeterijance.  Od 17. jula svaki dan na programu Kitchen TV-a od 12.30 i 20.30 časova.

Klan, druga sezona serije prati dalji uspon mafijaškog klana na čijem su čelu Šok i Paša, glavni junaci prve sezone. Oni napreduju u kriminalnoj hijerarhiji i uspostavliaiu novi poslovni model – otimanje bogataša – kao novi izvor zarade za Klan, ali i za njihove nadređene iz redova Komandosa i DB-a, kao i za Bubona, čoveka koji ih je i otkrio. Motivisani novcem i prestižom, Šok i Paša postepeno usavršavaju svoj novi poslovni model u čemu im, silom ili milom, pomažu njihovi saučesnici iz policije, zdravstva, politike i drugi, namjerni i slučajni jataci, kao i članovi njihovih porodica. Vikendom na Superstar TV-u od 21.00.