LG predstavlja svoj prvi gaming laptop

Potpuno opremljen laptop za gaming može se pohvaliti hardverom, performansama i karakteristikama koje zadovoljavaju potražnju današnjih igrača.

Kompanija LG, koja je najpoznatija po svojim poslovnim laptop uređajima, najavila je model, koji naziva svojim prvim gaming laptopom.

Model 17G90Q donosi uzbudljive vijesti igračima širom svijeta.

LG UltraGear od 17 inča koristi Intel Tiger Lake H CPU 11. generacije, Nvidia GeForce RTX 3080 Max-Q grafičku kartu i ima do 32GB RAM-a i 1TB skladišnog prostora.

Svojim performansama, ovaj laptop obezbjeđuje impresivno i fluidno igranje i za najzahtjevnije PC igrice. Sve to omogućava vrhunski hardver.

Takođe, LG-jev sistem hlađenja sa parnom komorom održava laptop hladnim, čak i kada je gurnut do krajnjih granica.

Nov, tanki laptop posjeduje veliki ekran i impresivnu bateriju od 93 Wh. Težak je manje od 2,7 kilograma i zadržava debljinu ispod 21,4 milimetara.

Ima aluminijumsko kućište koje nudi stil i izdržljivost. Displej je 300Hz 1080p IPS. Prisutni su i senzor otiska prsta u tasteru za paljenje i 1080p veb kamera.

Isporučuje realističan, trodimenzionalni zvuk sa ugrađenim dvosmjernim sistemom zvučnika.

17G90K dolazi sa Intel® Killer™ Wireless-om, koji pomaže da se garantuje brza, stabilna mrežna veza za onlajn igranje bez zastoja i frustracija.

Ovaj uređaj će u početku biti dostupan u SAD i Južnoj Koreji, od početka 2022. godine. Da biste saznali više o liniji LG UltraGear, 4. januara posjetite vvv.LG.com/CES2022.