Lenovo TAB M8 LTE – olakšava rad, povećava zabavu  

Lenovo Tab M8 LTE je impresivan tablet elegantnog dizajna.

Zadnju stranu krasi elegantna metalna konstrukcija, prednju kvalitetan HD ekran, što u kombinaciji sa kristalno čistim zvukom koji omogućava Dolby Audio korisniku pruža vrhunski ugođaj.

Ekran, 8-inčni, rezolucije 800×1280 px, smanjuje izlaganje plavom svjetlu koje može biti štetno za vid, posebno kod djece, tako da ovaj tablet bez straha mogu koristiti i najmlađi članovi porodice. S druge strane, dovoljno je brz i moćan da bude od koristi i odraslima, bilo da se radi o poslovnim zadacima, uživanju u filmovima, čitanju, slušanju muzike…

Zahvaljujući kvalitetnom PowerVR GE8320  procesoru i izdržljivoj bateriji kapaciteta 5100 mAh, tablet Lenovo Tab M8 LTE će besprijekorno raditi satima i satima i biti vam na usluzi tokom cijelog dana.

Može da posluži i kao nepresušan izvor zabave tokom dugih putovanja jer je lagan i praktičan za nošenje.

Izvor fotografije: Lenovo

Na prednjoj strani posjeduje selfi kameru od 2 MP koja snima sasvim solidne fotografije, pogotovo tokom dana, u uslovnima dobrog osvjetljenja. I zadnja kamera od 8 MP zadovoljiće potrebe prosječnog korisnika, tako da ćete ovim tabletom moći ovjekovječiti i mnoge uzbudljive trenutke.

Dimenzije ovog pametnog uređaja su 197.8 mm x 119.8 mm x 9 mm.

Ukoliko tražite kvalitetan tablet po pristupačnoj cijeni, više informacija o modelu Lenovo Tab M8 LTE pronađite na www.mtel.ba. Ne zaboravite da imate i mogućnost plaćanja na rate, bez kamate.