Lagan i elegantan – Alcatel 1S 2020

Zahvaljujući inteligentnoj trostrukoj kameri,  Alcatel 1S 2020 vam omogućava pametnije snimanje.

Trostruka kamera ovog modela nudi vam makro i super širokougaono snimanje, a tu su i AI mogućnosti. Kamera od 13 MP, sa detekcijom AI scene, osigurava da vaše slike budu odlične svaki put u 22 različita scenarija snimanja.

Prednja kamera od 5 MP, sa LCD blicem, daje vam svjetlije i jasnije selfije. Sve što vam je potrebno za profesionalne fotografije, pronađite u ovom pametnom telefonu.

OctaCore procesor, 3 GB RAM-a i 32 GB ROM-a, ekran od 6,22 inča HD+ Vast te baterija od 4.000mAh omogućavaju vam sate strimovanja muzike, HD videa i igranje igrica.

Telefon posjeduje i namjensko dugme za trenutnu Google podršku. Da biste aktivirali ovu opciju, samo recite „Hej Google“ ili pritisnite dugme Google pomoćnika. Dok ste u pokretu ili u vožnji, uz pomoć Google asistenta, obavljajte poslove, završavajte zadatke ili zakažite sastanke. Pametni podsjetnici su tu da vam pomognu.

Ovo je pametni telefon elegantnog dizajn u obliku slova S. Dolazi u plastičnom kućištu, ali je udoban u ruci te posjeduje prednje 2.5D staklo.