Kvalitet, brzina i pouzdanost – sve to donosi Tesla 6.4 Lite telefon

Kvalitet, brzina i pouzdanost – sve to vam je važno kada je smartfon u pitanju – onda bi vaš izbor mogao biti telefon Tesla 6.4 Lite.

Radi se o pristupačnom telefonu koji će zadovoljiti sve vaše potrebe, bez obzira da li tražite dobru kameru ili želite procesor koji će raditi bez kočenja, odnosno bateriju koja će pratiti vaš dnevni tempo. Da, ovaj telefon u potpunosti balansira sve korisničke zahtjeve.

Njegov jednoslojni In-Cell HD+ ekran veličine 5.5 inča je postavljen direktno na matičnu ploču telefona, što omogućava kristalno jasnu sliku i brže reagovanje na komande. Takođe, iskustvo koje nudi gejmerima je realističnije i mnogo zabavnije.

Na zadnjoj strani je dvostruka kamera – glavna od 8 MP i pomoćni objektiv od 0.3 MP, dok selfie kamera od 5 MP dolazi sa blicem.

Uređaj pokreće MediaTek 6739 Quad-Core procesor, zahvaljujući kojem se troši manje baterije, a zahtjevne aplikacije se lakše pokreću. Tu je i baterija kapaciteta 2.700 mAh, a pogonuje ga Android 8.1 Oreo koji garantuje bolje performanse, brži rad aplikacija, efikasnije upravljanje podacima, ali i stalnu bezbjednosnu zaštitu i brojne druge pogodnosti.

Hybrid SIM slot vam omogućava da istovremeno koristite dvije Nano SIM kartice ili kombinaciju te i Micro SD memorijske kartice.

Tesla 6.4 Lite je telefon skrojen po mjeri korisnika, a vaš može biti po cijeni od samo 1 KM uz preporučenu tarifu Pretplata: M+.

Detalje saznajte na prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 080050000 ili putem sajta www.mtel.ba.