Kupovinom ZTE telefona do novog automobila

Uručen automobil Milovanu Stajiću, pobjedniku nagradne igre m:tel-a i brenda ZTE

Milovan Stajić iz Bileće srećni je dobitnik automobila Mazda 2 – glavne nagrade u nagradnoj igri kompanije m:tel „ZTE ti donosi novu Mazdu“.

Ema Delalić, direktor prodaje i marketinga kompanije Comtrade Distribution, u ime organizatora, i Milica Kondić, portparol kompanije m:tel, uručile su 29. novembra, u poslovnici kompanije m:tel u Bileći, srećnom dobitniku ključeve automobila.

„Dugogodišnji sam korisnik kompanije m:tel, ali nikad ne bih pomislio da će kupovina telefona biti put do osvajanja automobila. Telefon ZTE sam kupio supruzi za 40 godina braka, a zahvaljujući m:tel i ZTE nagradnoj igri zajednički smo za 40 godina braka dobili novi Mazda 2 automobil. Ne mogu da vjerujem da sam imao toliko sreće“, poručio je Milovan Stajić i zahvalio kompanijama m:tel i ZTE na veoma vrijednoj nagradi.

Podsjećamo, nagradna igra kompanije m:tel i brenda ZTE je trajala od 21. septembra do 21. novembra 2021. godine. Svi m:tel postpaid korisnici sa mjestom prebivališta na teritoriji Republike Srpske, koji su se u tom periodu odlučili za neki od ZTE telefona iz bogate m:tel ponude su stekli pravo da učestvuju u nagradnoj igri.

Izvlačenje nagrada je organizovano 22. novembra uživo u programu RTRS-a, a pored glavne nagrade izvučeni su i dobitnici dvije PlayStation 5 konzole, dva Philips 50“ Smart televizora, dva Sony bežična zvučnika i dvije GoPro Hero 9 Black kamere.