Kreće deveti Jahorina Ultra Trail – novi izazovi, nove uspomene

Kompanija m:tel prijatelj atraktivnog trail takmičenja

Najveće takmičenje u Bosni i Hercegovini u trail trčanju stazama, koje povezuju Jahorinu s Bjelašnicom, Ravnom planinom, Romanijom i Trebevićem održaće se u subotu 22. i nedjelju 23. jula ove godine.

Trkači će moći da se oprobaju u četiri trke – mini trka od 10 kilometara, midi trka od 31 kilometar, maksi trka od 70 kilometara i ultra trka duga 140 kilometara, koja kreće sa mjesta gdje se spajaju rijeka Drina i Rzav.

Izvor fotografije: Jahorina Ultra Trail

Svake godine sve je više takmičara koji otkrivaju ljepote Jahorine, olimpijske planine koja je ljeti još ljepša nego zimi. Pozivamo vas da posjetite Jahorinu, podržite takmičare Ultra Trail trka i da jednostavno uživate u nestvarnoj ljepoti prirode.

Posjetite i m:tel kutak na Jahorini, gdje vas očekuju odlični pokloni i iznenađenja kao i poklon kodovi za mobilni internet.

Kompanija m:tel je obezbijedila nagrade za tri najuspješnija takmičara i ponosni je sponzor ovog takmičenja gdje se u oazi očaravajuće netaknute prirode njeguju sportske aktivnosti, takmičarski duh i prave vrijednosti.