Krajem mjeseca možete uskočiti u Nike PG PlayStation 5 patike

Nike PG PlayStation 5 patike, sa potpisom Paula Georgea, stižu u prodaju. Da li ste vidjeli kako izgledaju i da li želite da ih imate?

Fotografije na kojima se vide dva para ovih patika pojavile su se na Instagram-u krajem marta. Nike je najavio da će se ovaj model naći u prodaji krajem ovog mjeseca, po maloprodajnoj cijeni od 120 dolara. 

U odabranim globalnim regijama možda ćete moći da ih kupite od 14. maja, dok će u Sjevernoj Americi izaći 27. maja. Još nema podataka koliko će pari biti dostupno, iako će se prodavati putem sajta Nike.com, te aplikacije SNKRS. Takođe, moći će da se nađu na određenim maloprodajnim mjestima.

Prema navodima iz kompanija Nike i Sony, njihovi dizajneri su zajednički radili na izradi ovih patika, čak i prije nego što je konzola najavljena. Oslanjali su se na umjetničku viziju i umjetničkog direktora Yujina Morisawe za PS5

Teško da će ovaj par postići ikonički status kao kada je bila u pitanju saradnja sa Air Force 1 iz 2006/2009. Ipak, sa cijenom od 120 dolara znatno su povoljnije, tako da bi to moglo značajno uticati na prodaju širom svijeta.