Koševi za školu u Dvorovima

Kompanija m:tel nastavlja višegodišnju praksu doniranja sportske opreme za škole

Prethodnih godina, m:tel je nizom donacija obrazovnim ustanovama u vidu sportske opreme, odnosno rekvizita za školska sportska igrališta i sale, sproveo veliku akciju opremanja osnovnih i srednjih škola sportskom opremom.

Izvor fotografije: m:tel

Da je ovo kontinuirana aktivnost u okviru društveno odgovornog poslovanja kompanije, dokaz je jedna donacija, ovoga puta Osnovnoj školi „Dvorovi“ iz Bijeljine. Predstavnici m:tel-a su 31. januara ove godine, posjetili ovu obrazovnu ustanovu, doniravši im tri nova koša sa tablama, a za koje su iskazali potrebu. „Školu ’Dvorovi’ pohađa više od 400 učenika. Ova donacija će omogućiti bolje uslove za održavanje nastave fizičkog vaspitanja, pružajući učenicima mogućnost za aktivan i zdrav život“, navode iz ove škole.

Ulaganje u zajednicu renoviranjem sala i učionica, doniranjem namještaja, kompjutera, televizora i sportske opreme školama u BiH, praksa je koju m:tel konstantno njeguje kao podršku pravim vrijednostima, ali i stvaranju što boljih uslova u kojima se školuju mladi, što će nastaviti da čini i u budućnosti.