Korisni savjeti za korisnike Tesla telefona

Volite i koristite Tesla telefone? Onda je ovo pravi tekst za vas, s obzirom da donosi korisne savjete baš za korisnike pomenutih uređaja!

Kada je riječ o ažuriranju uređaja, svako novo bi trebalo da bude prikazano kao notifikacija u gornjem lijevom uglu telefona. Ukoliko je ona uklonjena, možete i ručno da prateći putanju Settings > About phone > Wireless update > Check for updates.

Interna memorija – šta, kako, koliko? Ako vas zbunjuje njen kapacitet, ali i zašto u specifikacijama uređaja piše 8 GB a slobodno je samo 4 GB, evo pojašnjenja. Na svakom telefonu dio te memorije zauzima sam operativni sistem i preinstalirane aplikacije. Meamorija se može proširiti memorijskom mikro SD karticom kapaciteta do 32 GB.

Takođe, Tesla telefoni vam omogućavaju da dijelite internet konekciju To je moguće isključivo putem mobilnog Interneta, a hotspot možete aktivirati na sljedeći način: Settings > More > Tethering & portable hotspot > Wi-Fi hotspot > ON.

Izabrati možete i koja će od dvije akrtice koje koristite u telefonu biti prioritetna za pozive. To ćete uraditi prateći ove korake: Settings > SIM cards > (Preferred SIM for) Calls > Izaberite željenu karticu.

Za sve vas koji koristite Tesla telefone, ovo su samo neki od korisnih savjeta. Ako ste, ipak, u potrazi za novim mobilnim uređajem, možda je baš ovaj brend vaš izbor – pronađite svoj model u ponudi kompanije m:tel.