Kompaniji m:tel plaketa Područne privredne komore Banjaluka

Na Svečanoj akademiji povodom 120 godina postojanja i rada Područne privredne komore Banjaluka, kompaniji m:tel uručena Plaketa za značajnu podršku radu Komore i doprinos privrednom i društvenom razvoju.

U Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci, 6. decembra 2022. godine, upriličeno je obilježavanje 120 godina postojanja i rada Područne privredne komore Banjaluka, koje je ujedno predstavljalo i završetak Dana komore, koji su trajali od 1. decembra.

Svečanoj akademiji prisustvovali su brojni zvaničnici, predstavnici međunarodne zajednice, diplomate, privrednici i javne ličnosti.

Uz predstavljanje postignuća te budućih strateških pravaca razvoja Komore, na Svečanoj akademiji, između ostalog, dodijeljene su i plakete najuspješnijim kompanijama, kao i pojedincima i institucijama.

U ime kompanije m:tel, Plaketu za značajnu podršku radu Komore i doprinos privrednom i društvenom razvoju primio je Nikola Tacić, izvršni direktor za korporativne poslove.

Kompanija m:tel ponosna je na pozitivan uticaj koji kroz svoje poslovanje i dobru poslovnu praksu gaji sa zajednicom u kojoj posluje, čemu su dokaz i ovakva priznanja koja dolaze od vodećih institucija poput Privredne komore Republike Srpske.