Kompaniji m:tel dodijeljena „Povelja humanosti“ za pomoć djeci sa autizmom

Povodom Svjetskog dana osoba sa autizmom, u Banjaluci je održan tradicionalni humanitarni koncert „Autizam govori srcem“, koji su zajednički organizovali Centar za edukaciju „Tvoja riječ“ i  Centar za specijalističke socijalne usluge „Za majku i dijete“.

Kompanija m:tel je dugogodišnji prijatelj ovih udruženja i već tradicionalno pruža podršku organizaciji ovog humanitarnog koncerta. Zahvalnicu za pomoć u organizaciji i održavanju ovog humanitarnog koncerta, kao i „Povelju humanosti“ za posebnu pomoć u radu Centra „Tvoja riječ“, preuzeo je Stefan Ličina, šef Službe za odnose s javnošću kompanije m:tel.

Izvor fotografije: Mtel

„I ove godine smo tu sa željom da pomognemo u podizanju svijesti društva o potrebama i mogućnostima djece sa autizmom i njihovih porodica, te njihovim potencijalima. Kompanija m:tel je lider u oblasti društveno odgovornog djelovanja, i ostaće siguran oslonac i pravi prijatelj ovih udruženja i svih njihovih članova“, naglasio je Ličina.

Izvor fotografije: Mtel

U ovom humanitarnom koncertu učestvovale su brojne predškolske ustanove sa područja Banjaluke, osnovne škole „Ivo Andrić“ i „Jovan Cvijić“, kao i hor „Vrapčići“. Bilo je to veče snažnih emocija, pozitivne energije, divnih ljudi i čarobnih mališana. U okviru obilježavanja Svjetskog dana osoba sa autizmom, u Banjaluci će 5. i 6. aprila uz podršku kompanije m:tel biti održan i 3. Kongres govora „Novi pristupi za novo doba“.