Komedija “Ti mi lažeš najbolje” na Superstar TV          

I ove sedmice Superstar TV nudi mnoštvo zanimljivih sadržaja, među kojima je i kriminalističko-romantična komedija “Ti mi lažeš najbolje”, koju možete pogledati u srijedu (3. maj) od 17.25 časova.

Sjajan film u režiji Tonyja Gilroyja, sa Juliom Roberts i Cliveom Owenom u glavnim ulogama, neće vas ostaviti ravnodušnim.

Agentkinja CIA-e Claire Stenwick (Julia Roberts) i MI6 agent Ray Koval (Clive Owen) napustili su svijet obavještajne inteligencije kako bi se obogatili u hladnom ratu između dviju konkurentskih multinacionalnih kompanija.

Njihova misija je da pribave formulu za proizvod koji će donijeti bogatstvo kompaniji koja ga prva patentira. Njihovi šefovi, mogul Howard Tully (Tom Wilkinson) i izvršni direktor Dick Garsik (Paul Giamatti), ne prežu ni pred čim.

Kako ulozi rastu, nemoguće je vjerovati ikome, a Claire i Ray najmanje mogu vjerovati jedno drugome. Neprestano se nadmećući, dvoje usamljenih karijerista otkriva da je njihov plan ugrozila jedina stvar koju ne mogu kontrolisati – ljubav.