Komedija koja je osvojila region na Superstar TV

“Ala je lep ovaj svet” je romantična komedija koja je osvojila srca gledalaca u regionu.

Film kombinuje stvarno i nadrealno, kako bi naglasio nevjerovatnost stvarnosti. Donosi mješavinu komedije, drame i elementa nadrealizma, nudeći zanimljiv prikaz sudbine, ljubavi i životnih promjena kroz neobičan zaplet i karaktere.

Ljubiša je dobro nadzemaljsko biće koje ima zadatak da spaja ljude u brak, ali mu posao ne ide baš najbolje i često uleti iz greške u grešku, bez obzira na veliko samopouzdanje.

Nakon niza neuspjelih pokušaja, Ljubiša kreće u misiju spajanja Bate, neafirmisanog reditelja dubokih umjetničkih filmova, i Une Lazarević, poznate TV voditeljke i megazvijezdu površnih interesovanja.

Ljubiša koristi svoje moći kako bi stvorio okolnosti za njihovo spajanje. Una intervjuiše Batu u njegovom stanu, što rezultira napetim sukobom i erotskim nabojem, ali stvari ne idu kako je naš Kupidon zamislio. Samo jedna iskra bila je dovoljna da napravi eksploziju koja će svim likovima potpuno promijeniti život i pokazati kako možemo vrlo lako otići u bilo koju krajnost, do trenutka kada ni sami sebe ne možemo da prepoznamo u ogledalu.

Na izradi scenarija oprobao se glumac Andrej Šepetkovski, uz pomoć Filipa Čolovica, koji je ujedno i reditelj ovog filma.

Glavni glumci Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović su sjajno prikazali promjene svojih likova u širokom spektru, a glumačku ekipu, pored Nikole Pejakovića u ulozi nespretnog Kupidona, čine i Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Tara Milutinović, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović.

Film možete pogledati na Superstar TV, koji je na poziciji 300 u m:tel IPTV ponudi, u petak, 3. novembra, u 13.50.