Komedija, akcija, drama – sve što želite na m:tel IPTV kanalima

TV kanal Cinemax zakazuje početak filmskog vikenda uz ostvarenje „Bez naglih pokreta“, u subotu, 13. januara u 18 časova.

Izvor fotografije: Cinemax

Ako ste željni odličnog dramskog krimi-trilera, ovo ne smijete propustiti. Kriminalistička drama iz 1950-ih u kojoj grupa kriminalaca vjeruje da je prevarena tokom posljednje pljačke. Sjajan film sa dobrim scenarijem.

 Drugi dio akcione komedije „Tjelohranitelj mafijaševe žene“ nastavlja se četiri godine nakon događaja iz prvog dijela. Nedjelja, 14. januar od 23 časa na Pink Movies.

Izvor fotografije: Pink Movies

Nakon što su plaćeni ubica Darius Kinsejd (Semjuel Džekson) i tjelohranitelj Majkl Brus (Rajan Rejnolds), koji su najveći protivnici, morali sarađivati, tjelohranitelj sada mora napraviti prisilnu pauzu zbog stresa i noćnih mora. Kad se napokon navikne na ideju da više neće biti tjelohranitelj i koristiti oružje, prije atentata ga spašava supruga ubice Sonia Kinsejd (Salma Hajek) koja ga je tražila kako bi joj pomogao da spasi njenog supruga…

Utorak, 16. januar od 17.40 časova, pravo vrijeme za dobru komediju, film „Scenarista“ na FilmBox Extra

Izvor fotografije: FilmBox Extra

Kejt Mihels (Hju Grant) doskora je bio nagrađivani holivudski scenarista. Međutim, danas je u dugovima i bez inspiracije. Zato je primoran da prihvati posao gostujućeg predavača na malom koledžu. Iako se u početku nadao da će u posao uložiti minimalan trud kako bi se mogao posvetiti svom novom scenariju, Kejt se sve više uključuje u živote svojih studenata među kojima je Holi, samohrana majka koja pokušava da  okrene novu stranicu u životu.

Film „Nikson“,  dramski je prikaz televizijskog intervjua nakon afere Votergejt između britanskog voditelja tok-šoua Dejvida Frosta i bivšega američkog predsjednika Ričarda Niksona. TV 1000, srijeda, 17. januar u 23.05h.

Izvor fotografije: TV 1000

Dobitnik „Oskara“ za režiju Ron Hauard na ekrane nam donosi djelo Pitera Morgana, naelektrisanu borbu između Ričarda Niksona, osramoćenog predsjednika koji nastoji sačuvati svoju ostavštinu i Dejvida Frosta, dobrostojeće televizijske ličnosti koja želi ostaviti trag u svom poslu. Ova vrhunska adaptacija nagrađene pozorišne predstave odlazi iza kulisa da bi nam prikazala pregovaranja između dvojice ljudi i njihovih štabova, stvaranje dogovora te otkrivanje tajni – a sve to vodi prema trenutku kad će se suočiti pred javnim mnjenjem.