Za školu bez brige

Kombinuj:S Junior tarifa i Myki dječiji pametni sat za bezbrižne školske dane

Ovog septembra odaberite Kombinuj:S Junior tarifu u kojoj ćete za iznos od 10 KM na bonus računu, pored minuta i SMS poruka, dobiti i 500 MB mobilnog interneta.

Sa ovom tarifom možete obavljati pozive i slati SMS poruke prema svim mobilnim mrežama u BiH a glavni račun možete dopuniti u bilo kom trenutku.

Sa Kombinuj:S Junior tarifom budite u kontaktu sa vašim mališanima bilo kad i bilo gdje, jer uz navedenu tarifu imate mogućnost kupovine Myki pametnog sata na rate.

Myki 4 Lite pametni dječiji sat omogućava da na pouzdan način budete u kontaktu sa vašim djetetom, kao i da u svakom trenutku znate njegovu tačnu lokaciju. Sat je vodootporan, a glasovne poruke, SOS tipka, kamera i igrice čine ga fantastičnim gedžetom za svakog školarca.

MyKi 4 Lite pametni sat u roze ili plavoj boji potražite u m:tel ponudi po cijeni od 42,96 KM uz odabranu Kombinuj:S Junior tarifu, a ostatak platite na rate od 7,48 KM mjesečno.

Više informacija o MyKi 4 Lite uređaju i Kombinuj S:Junior tarifi pogledajte na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na 0800 50 000.