Kombinuj: Senior – uvijek isti mjesečni račun!

Kombinuj: Senior je tarifni model za kombinovani način plaćanja, idealan za potpunu kontrolu troškova i bonus minuta, SMS-ova i mobilnog interneta.

m:tel u svojoj širokoj ponudi ima i tarifu namijenjenu korisnicima starijim od 60 godina, pod nazivom Kombinuj: Senior. Za samo 12 KM mjesečne pretplate, imate bonuse od 100 minuta razgovora i 100 SMS-ova prema svim mrežama u BiH, kao i u Regionu Zapadnog Balkana. Tu je i bonus od 500 MB mobilnog interneta svakog mjeseca i 2GB u Regionu Zapadnog Balkana.

Kombinuj tarifni modeli su zapravo kombinacija postpaid i prepaid vrste plaćanja, što znači da su u mjesečnu pretplatu uračunati bonusi, a ukoliko ih potrošite tokom mjeseca, svoj račun možete dopunjavati na uobičajen način, kao korisnik prepaid Dopune.

Uz sve navedeno, velika prednost je i što u Kombinuj: Senior tarifi, korisnici imaju mogućnost da izaberu jedan od ponuđenih mobilnih telefona po znatno nižim cijenama. Preporuka kompanije m:tel su Nokia 110 DS za samo 1 KM, te ZTE Blade A31 Plus 2/32 GB, 3,13 KM mjesečno.

Za više informacija o tarifnom modelu Kombinuj: Senior pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.

Izvor fotografije: Mtel