Kamere za najbolje avanture čekaju vas u m:tel-u

Znate li koje su prednosti snimanja akcionom kamerom u odnosu na većinu mobilnih telefona?

Iako su kamere pametnih uređaja sve naprednije, akcione kamere su i dalje vodeće pri snimanju dinamičnih scena visokog kvaliteta.

Kamere poput GoPro Hero 10 su robusnije i otpornije, a u ovom slučaju i vodootporne do dubine od 10 metara, pa su idealne za praćenje sportskih aktivnosti poput ronjenja, vožnje biciklom ili skijanja.

Sa širokougaonim objektivom odlično snimaju prostor i porodična okupljanja a napredne opcije, poput HyperSmooth 4.0 kod GoPro Hero 10 kamere, pružaju besprijekornu jasnoću i fluidnu stabilizaciju slike i tokom snimanja u pokretu.

Izvor fotografija: m:tel

Akcione kamere imaju i režime snimanja specijalno prilagođene određenim aktivnostima kako bi stvorile prave filmske scene. Kod GoPro Hero 10 kamere to su TimeWarp 4.0 za dinamično ubrzanje, SuperPhoto za automatsko optimizovanje slike i 8x „Slo-Mo“ za snimanje usporenog kretanja u visokoj rezoluciji.

Akcione kamere su veoma jednostavne za korišćenje, sa intuitivnim interfejsom i mogućnostima brzog dijeljenja sadržaja. Lako su prenosive, jednostavno se postavljaju i imaju dugotrajnu bateriju za duže snimanje visokokvalitetnog sadržaja.

Sa kamerom kao što je GoPro Hero 10, stvorićete svoju ličnu arhivu avantura koju ćete uvijek rado pregledati. Ovu fantastičnu kameru možete pronaći u m:tel ponudi IPTV paketa kako bi snimali sadržaj sa zadivljujućim detaljima i kontrastima.

Dodatne informacije potražite na mtel.ba ili pozivom na 0800 50 000.