Kako platiti parking u Srbiji ako ste m:tel korisnik?

Preuzmite m:go aplikaciju i u samo par klikova platite parking i upravljajte m:tel uslugama

Jedno od često postavljenih pitanja građana BiH kada otputuju u Srbiju jeste kako na jednostavan i brz način da plate parking.

m:tel je svojim korisnicima za ovu ali i mnoge druge usluge ponudio jednostavno aplikativno rješenje kroz aplikaciju m:go.

Bilo da se privatno ili poslovno nalazite u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Leskovcu, Kragujevcu, Čačku, Pančevu, Somboru, Valjevu ili u nekom drugom gradu u Srbiji, putem aplikacije m:go, unesite registraciju svog vozila, odaberite zonu u kojoj se nalazite i jednim klikom izvršite plaćanje!

@mtelbh

Plati parking u Srbiji brzo i jednostavno! #mtel #mtelbih #fyp #srbija #iphone #mgo

♬ original sound – m:tel BH

Osim opcije plaćanja parkinga, m:go vam u samo nekoliko klikova omogućava da: aktivirate dodatne gigabajte mobilnog neta, dopunite prepaid račun, aktivirate neku od roming tarifnih opcija, platite račun, pretražite telefonski imenik, prijavite smetnju, ali i da u svako doba bez obzira gdje se nalazite, provjerite svoj račun i steknete uvid u potrošnju mobilnog neta kako u m:tel mreži, tako i u regionu Zapadnog Balkana.

m:go aplikaciju možete besplatno da preuzmete na Google Play Store-uApp Store-u ili Huawei AppGallery a više o aplikaciji pročitajte na mtel.ba.