Kako do čistog vazduha u deset minuta?

Alpha Smart prečišćivač vazduha – pametna odluka za zdraviji život!

Želite svježiji i kvalitetniji vazduh u svom domu? Pametni prečišćivači – Alpha X Duo i Alpha X Ultra, sa sistemom višestrukog filtriranja, visokom koncentracijom anjona, UV sterilizacijom i integrisanim ovlaživačem vazduha, idealni su saveznici za vaš životni ili radni prostor.

Zdraviji život može da počne već danas uz visokoefikasno eliminisanje čestica i gasova koji zagađuju vazduh u vašem prostoru. Uprkos tome što često provjetravate i dezinfikujete površine u svom domu, zagađivači vazduha su i dalje prisutni, a različiti alergeni, grinje i mikrobi narušavaju ne samo kvalitet vazduha koji dišemo, već i cjelokupni kvalitet života.

Neka vas u svijet svježeg vazduha uvedu Alpha X Duo i Alpha X Ultra SMART uređaji sa sistemom višestrukog filtriranja, visokom koncentracijom anjona, UV sterilizacijom i ovlaživačem vazduha. Uz napredne funkcije filtriranja, razlaganja i eliminisanja štetnih materija iz vazduha, Alpha prečišćivači elegantnog su dizajna i sadrže „pametnu“ kontrolu kvaliteta vazduha.

Modeli Alpha X Duo SMART i Alpha X Ultra SMART posjeduju višestruki sistem filtriranja štetnih materija, čestica, gasova i neprijatnih mirisa iz vazduha. Prečišćavanje vazduha odvija se u 7 faza – aktivacijom osnovnog i HEPA filtera, dodatnog antibakterijskog, kao i filtera sa aktivnim ugljem, UV sterilizacijom i jonizacijom. Na taj način, uz Alpha X Ultra SMART prečišćivač, omogućen je čist vazduh u prostoriji od 20 m2 za samo 9 minuta.

Sve funkcije možete kontrolisati uz pomoć aplikacije i putem WiFi mreže, bilo kad i sa bilo kog mjesta. Dodatno upravljanje omogućeno je kroz podešavanje tajmera, zaključavanje funkcija, noćni režim uz izuzetno tih rad i provjeru akumuliranog vremena rada filtera, kako biste na vrijeme mogli da zamjenite ili očistite filtere.

Pametni Alpha X Duo i Alpha X Ultra prečišćivači vazduha mogu biti vaši idealni saveznici za zdraviji život, a možete da ih nabavite uz bilo koji integrisani paket usluga kompanije m:tel uz mogućnost plaćanja na rate. Takođe, svi korisnici prilikom kupovine uređaja, gratis dobijaju filter.

Više informacija o ovom uređaju potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na 0800 50 000.