Kako da…učestvujete u nagradnoj igri „ZTE ti donosi novu Mazdu“

Kompanija m:tel je u saradnji sa kompanijom Comtrade Solutions Engineering i popularnim brendom ZTE odlučila da obraduje svoje korisnike nagradnom igrom koja nosi naziv „ZTE ti donosi novu Mazdu“.

Ko i kako može da učestvuje?

Nagradna igra se priređuje na teritoriji Republike Srpske i u njoj mogu da učestvuju svi postojeći i novi korisnici m:tel usluga, fizička lica sa prebivalištem na teritoriji Republike Srpske, koji zaključe pretplatnički ugovor uz kupovinu bilo kojeg ZTE telefona iz ponude kompanije m:tel za postpaid korisnike.

U kom periodu traje nagradna igra ?

Korisnik, fizičko lice, postaje učesnik nagradne igre automatski, kupovinom jednog od ZTE telefona iz ponude m:tel-a za postpaid korisnike u periodu od 21. septembra 2021. godine do 21. novembra 2021. godine.

Koje nagrade očekuju učesnike nagradne igre?

Pored glavne nagrade, automobila Mazda 2, učesnike očekuju i druge vrijedne nagrade: dvije PlayStation 5 konzole, dva Philips 50“ Smart televizora, dva Sony bežična zvučnika i dvije GoPro Hero 9 Black kamere.

Kada je izvlačenje nagrada?

Izvlačenje nagrada održaće se uživo na Javnom servisu RTRS-a, 22. novembra 2021. godine u 17.40 časova.

Pravilnik o nagradnoj igri dostupan je ovdje, a za dodatne informacije pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.