Kako da… učestvujete u m:tel App takmičenju

Dobra ideja, nešto znanja iz programiranja za mobilne uređaje i želja za učenjem, biće vam ulaznica za mjesto u m:tel App takmičenju, bilo da se takmičite pojedinačno ili u timu.

Kao učeniku iz srednje škole u Bosni i Hercegovini, učešće u m:tel App takmičenju se odvija u nekoliko koraka:

Kao prvo, upoznajte se sa Opštim uslovima takmičenja koje možete preuzeti na stranici www.mtel.ba.

Osmislite i razradite svoju ideju. Odredite prednosti vašeg rješenja i sve što vam je sve potrebno kako biste realizovali aplikaciju.

Kao učesniku, potreban vam je i mentor, profesor iz srednje škole koju pohađate. Za svoj tim ili pojedinačno, pronađite mentora koji će vam pomoći savjetima, kako bi vaša ideja postala što bolja funkcionalna aplikacija.

Preuzmite formular za prijavu kojeg će popuniti jedan od članova tima. Formular ovjeren pečatom i potpisom direktora škole pošaljite na adresu app.takmicenje@mtel.ba.  Krajnji rok za prijavu je 19. novembar 2021. godine.

Isplanirajte radni kalendar, faze izrade i testiranja kako biste gotovu aplikaciju poslali na vrijeme. Rok za slanje gotove aplikacije je 28. januar 2022. godine.

Budite dio sjajne priče pod imenom m:tel App takmičenje!

Sve detalje, opšte uslove takmičenja, formulare i potrebne informacije pronađite na zvaničnom sajtu kompanije www.mtel.ba, a za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem mejla app.takmicenje@mtel.ba.