Kako da… odaberete TV uslugu koja najviše odgovara vašim potrebama?

TV u paketu sa netom, fiksnom ili mobilnom ili možda satelitska televizija, šta je ono što mi treba?

m:tel IPTV

Živite sa porodicom u urbanom naselju, imate m:tel optiku?

Za vas je idealna kombinacija m:tel televizija integrisana sa optičkim internetom, te fiksnom i mobilnom telefonijom (TV+NET+TEL+MOB).  Za svakog člana porodice obezbijedićete potpunu zabavu. U ovoj m:tel kombinaciji sa 4 usluge  možete da odaberete dodatne TV pakete i videoteke,  broj TV priključaka, brzinu interneta, te bonuse za fiksnu i mobilnu telefoniju.

Živite sami, volite serije, a za posao vam je neophodan dobar net?

Vama preporučujemo pakete sa dvije(TV+NET), odnosno tri  (TV+NET+TEL) usluge. Možete da kombinujete televiziju sa dodatnim videotekama poput Superstar, Pickbox NOW, Apollon ili HBO, te brzi internet, a uz to možete da dodate i fiksnu telefoniju.

Za one malo starije generacije, preporuka su paketi sa televizijom i fiksnom telefonijom (TV+ TEL )

U fiksnoj telefoniji očekuju ih neograničeni razgovori u fiksnoj mreži m:tel-a, a pored toga tu su i raznovrsni televizijski sadržaji sa preko 250 kanala koji će svakoj osobi  kvalitetno upotpuniti vrijeme.

Ono što je uvijek isto za sve je pouzdan net, moderne funkcionalnosti IPTV-ja, neograničeni razgovori u m:tel fiksnoj mreži, prijatelj brojevi u fiksnoj i mobilnoj mreži, neograničeni SMS-ovi, sjajni bonusi te  usluga televizije za ponijeti – TV To Go.

m:tel satelitska televizija – m:SAT

Ukoliko živite na području BiH u kojem nema tehničkih uslova za m:tel IPTV, za vas je idealno rješenje m:SAT usluga. Riječ je o satelitskoj televiziji koju takođe možete uzeti u paketima sa internetom, fiksnom i mobilnom telefonijom, ali i samostalno.

Recimo, ukoliko tražite savršeno rješenje za vikendicu, onda je naša preporuka paket satelitske televizije sa mobilnom telefonijom (m:SAT + MOB) ili m:SAT tv sa pretplatom od 0,99 KM prvih 6 mjeseci a uz koju ćete uživati uz najbolje sportske, filmske i zabavne TV sadržaje.

Tražite li najbolje rješenje za roditelje koji žive na selu, preporučujemo vam kombinaciju satelitske televizije i fiksne telefonije (m:SAT + TEL).

Naravno satelitska televizija može da se spoji i sa internetom za sve one kojima je potrebna internet veza (m:SAT+NET). To je prednost ukoliko bakama i dekama dolaze unuci, ukoliko odlučite da radite sa vikendice ili jednostavno želite da pređete u „Pobjednički tim“ i od sada koristite m:SAT uslugu sa najboljim sportskim i svim ostalim vrhunksim sadržajima i  TV kanalima.

Naši monteri obaviće sve za vas. Vaše je samo da pozovete, napravite pravu odluku i gledajte sve bilo gdje!

Adresa je poznata m:tel – imate prijatelje!