2 načina kako da… koristite HBO Max uslugu

HBO Max je usluga video kluba sa više od 4.000 sati programskih sadržaja, koje možete da gledate bilo kada, bilo gdje i koliko god puta želite. Svi m:tel IPTV korisnici koji imaju dodatni paket TV programa HBO, HBO Premium ili HBO Premium HD, odmah mogu gledati i HBO Max sadržaj.

Dovoljno je samo da imate aktiviran dodatni HBO TV paket i sadržaje iz HBO Max video kluba možete da gledate kada god to poželite, bez dodatne naknade.

HBO Max možete gledati na iPhoneu i iPadu, Android mobilnom telefonu i tabletu, Apple TV-u, Android TV-u, Chromecastu, Samsung TV-u, LG-u, Chrome OS-u, MacOS-u, Windows PC-u i mnogim drugim uređajima u budućnosti.

hbo max logo u m:tel-u
HBO Max u m:tel-u

Kako da aktiviram uslugu?

HBO MAX kao m:tel korisnik možete aktivirati putem strane moj.mtel.ba ili putem strane www.hbomax.ba.

Nakon prijave na Moj m:tel nalog i odabira IPTV usluge, u pregledu IPTV usluge, klikom na link Televizija, prikazaće vam se HBO Max baner sa opcijom “Aktivirajte“:

Prikaz HBO MAX bannera sa dugmetom Aktivirajte

Nakon što ste kliknuli na prethodnu opciju “Aktivirajte”, otvoriće vam se prozor sa pitanjem o aktivaciji, kliknite dugme “Nastavite”:

Prikaz HBO Max dijalog prozora na portalu https://moj.mtel.ba/

Nakon što ste kliknuli na „Nastavite“ bićete usmjereni na stranicu HBO Max za registraciju gdje je potrebno da kreirate svoj nalog:

Prikaz forme za unos podataka na HBO Max sajtu nakon klika na Aktivirajte

Nakon što popunite sve tražene podatke, dobićete potvrdu o uspješnoj registraciji:

Prikaz stranice na HBO Max sajtu nakon uspješne registracije

Nakon uspješne registracije na HBO Max-u, na vašem Moj m:tel nalogu, na pregledu IPTV usluge biće vam prikazan HBO Max baner sa opcijom “Idi na HBO Max”:

Prikaz HBO Max bannera nakon uspješne registracije na portalu https://moj.mtel.ba

Klikom na “Idi na HBO Max” bićete usmjereni na HBO Max login stranicu, nakon čega se prijavljujete sa mejlom i lozinkom koju ste unijeli prilikom registracije.

Prikaz HBO Max login stranice nakon klika na “Idi na HBO Max”

Kako da se logujem ako idem direktno na https://hbomax.com ?

Posjetite https://hbomax.com/ i na početnoj stranici odaberite opciju “Prijavi se”:

Prikaz naslovne stranice https://hbomax.com sa dugmetom Prijavi se

Nakon prijave, otvoriće vam se strana Play HBO Max:

Prikaz Play HBO Max stranice sa dugmetom Sign In

Odaberite opciju „Sign in“ i na toj stranici odaberite “Sign in with a provider” i m:tel kao provajdera usluge. Selektovanjem m:tel operatera bićete usmjereni na Moj m:tel, gdje ćete proći prethodno opisane korake aktivacije putem moj.mtel.ba strane.

Prikaz “Sign in with a provider” stranice

HBO Max vam na jednom mjestu donosi najbolje sadržaje produkcija Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i još mnogo toga. Sa ovom streaming uslugom uživaćete u najaktuelnijim serijama i filmovima, najvećim blokbasterima, najodvažnijim pričama i nezaboravnim klasicima!

Serije i filmove gledajte istovremeno na tri različita ekrana, dodajte do pet personalizovanih profila za djecu i odrasle s posebno odabranim sadržajem, kojeg možete preuzimati i u pokretu.

HBO Max – sve što volite, na jednom mjestu!