Kako da instalirate Arena Cloud aplikaciju

Sa mobilnom ili TV aplikacijom pratite vrhunski sport, muziku, filmove i serije

Arena Cloud aplikacija je namijenjena svim ljubiteljima kvalitetnog sportskog, serijskog, zabavnog i filmskog sadržaja i u potpunosti je kreirana u skladu sa potrebama korisnika.

Pomoću Arena Cloud aplikacije pratite vrhunske ARENA SPORT sportske kanale sa ekskluzivnim sportskim sadržajem, uživajte u sportu, ali i u muzici, filmovima, serijama i ostalom zanimljivom sadržaju. U video klubu pronađite najpopularnije domaće serije.

Preuzimanje aplikacije se obavlja jednostavno, putem Google Play Store, App store ili Huawei App Gallery i može se koristiti na svim pametnim uređajima. Na ovaj način, ekskluzivni prenosi Arena Sporta biće dostupni fanovima sporta za gledanje uživo, u svakom trenutku i bilo gdje da se nalaze.

Arena Cloud na mobilnom uređaju

Nakon što preuzmete Arena Cloud aplikaciju, jednostavno se registrujte kao novi korisnik. Sve što vam je potrebno je da imate aktivan broj mobilnog telefona.

Prilikom registracije, sačuvajte SMS poruku koja će stići na broj telefona, pošto će to biti i vaša lozinka koju ćete koristiti za logovanje na Arena Cloud.

Arena Cloud na Smart TV uređaju

Za logovanje na Smart TV aplikaciju se koristi postojeće korisničko ime i lozinka sa mobilne aplikacije. Možete registrovati koliko god želite Smart TV uređaja, a gledati istovremeno na jednom.

Arena Cloud je moguće gledati na televizoru na dva načina.

Ukoliko posjedujete televizor sa liste preporučenih uređaja, kao dodatnu opciju obilježite da želite gledati sadržaj na Smart TV uređaju. Na Smart TV aplikaciju se možete logovati sa istim korisničkim imenom i lozinkom sa kojom se logujete i na mobilni telefon.

Listu preporučenih uređaja možete pronaći na ovom linku.

Ukoliko vaš televizor nije na listi preporučenih uređaja, sadržaj na velikom ekranu možete gledati i pomoću Cast funkcije, koja je dostupna kroz Arena Cloud aplikaciju. Potrebno je da vaš televizor posjeduje Cast funkciju ili da koristite neki od drugih uređaja za Cast. Nakon što sadržaj sa telefona podijelite sa vašim televizorom, aplikacija će raditi u pozadini, tako da mobilni uređaj možete neometano koristiti.

Pomoću Arena Cloud aplikacije gledajte svoj omiljeni program i do 7 dana unazad.

Uz elektronski programski vodič, saznajte sve o programu koji želite da gledate i najkraćim putem dođite do željenog programa.

Iskoristite mogućnosti korišćenja aplikacije bez ugovorne obaveze.

Iskoristite promo period do 1. marta 2021. godine i uživajte bez nadoknade.

Gledajte sve ARENE!