Kako da… aktivirate Arena Cloud putem portala Moj mtel

Aktivirajte Arena Cloud aplikaciju u okviru svog m:tel tarifnog modela i uživajte u najboljim sportskim, filmskim, serijskim i muzičkim sadržajima.

Arena Cloud aplikacija je više od sporta. Ona vam omogućava da sve vrhunske sportske događaje nosite uvijek sa sobom putem svog mobilnog uređaja.

Usluga Arena Cloud je na raspolaganju i m:tel korisnicima, a prvi korak je da posjetite svoj personalizovani portal moj.mtel.ba. Na gornjoj traci menija kliknite na link Aplikacije a zatim, sa lijeve strane kliknite na link Arena i izaberite jedan od dva ponuđena paketa:

  • Silver sa 72 kanala po cijeni od 17,50 KM mjesečno ili
  • Gold sa 294 kanala uz mjesečnu cijenu od 21,50 KM.

Prilikom aktivacije usluge i nakon izbora paketa koji želite da aktivirate, izaberite račun sa kojeg će se izvršiti naplata.

Nakon uspješne aktivacije usluge, dobićete poruku sa potvrdom o navedenom računu i aktivaciji, a zatim ćete biti preusmjereni na Arena Cloud aplikaciju u Google Play Store, App store ili Huawei App Gallery kako biste je instalirali.

Kada instalirate i pokrenete aplikaciju, izaberite operatera m:tel BiH, unesete svoje ime i lozinku koje koristite za portal moj.mtel.ba i registrujte se za korišćenje usluge.

Za korišćenje aplikacije potreban vam je jedino pristup internetu, a m:tel korisnicima mobilne telefonije (postpaid i kombinovani način plaćanja u pojedinačnim ili paketima integrisanih usluga), omogućeno je i dodatnih 100 GB mobilnog neta svakog mjeseca za gledanje odabranog sadržaja Arena Cloud aplikacije.

U jednom trenutku moguće je korišćenje sadržaja samo na jednom uređaju.

Za više informacija o korišćenju Arena Cloud usluge posjetite moj.mtel.ba.

*Aplikacija Arena Cloud dostupna je za korisnike mobilne telefonije tarifnih modela: Pretplata, Pretplata+, Posebnih TM, Pretplata NET, Pretplata NET+ te modela sa kombinovanim načinom plaćanja, rezidencijalne korisnike usluge pristupa internetu, korisnike paketa integrisanih usluga NET+TEL, 2NET, te korisnicima fiksne telefonije TM: Fiksna S/M/L.