Južni vetar 2 od sada i u vašim domovima

U m:tel IPTV videoteci od 25. decembra za samo 7,90 KM

Najnoviji nastavak popularne krimi-triler franšize “Južni vetar”, filmsko ostvarenje „Južni vetar 2 – Ubrzanje“ doživio je veliki uspjeh i oborio brojne rekorde gledanosti. Film je postao apsolutni “must see” hit ne samo u našem regionu, već i u gradovima širom svijeta.

Ovaj uzbudljivi film od sada, u svojim domovima putem m:tel IPTV-ja, mogu da vide svi oni koji su iz bilo kog razloga propustili bioskopsko prikazivanje, ali i oni koji bi željeli da utvrde gradivo i najnovije neočekivane avanture Maraša, Baće, Sofije i Luke pogledaju još jednom.

Od 25. decembra film „Južni Vetar 2 – Ubrzanje“ dostupan je svim korisnicima u m:tel IPTV videoteci po cijeni od 7,90 KM. Od trenutka aktivacije, sadržaj će vam biti dostupan 48 sati.

“Južni vetar 2 – Ubrzanje” nastavlja da prati karijeru harizmatičnog Petra Maraša (Miloš Biković), glave mafije iz beogradskog podzemlja. U nastavku priče, nakon što njegov brat Nenad upadne u nevolju, Petar je prinuđen da se ponovo vrati na ulicu i okrvavi ruke. U ovom uzbudljivom trileru svaka scena zahtevnija je i spektakularnija od prethodne. I to tako traje sve do samog finala, koje pomera granice u produkciji, scenografiji, kaskadama i, naravno, izboru muzike.

Reditelj ovog kultnog ostvarenja je Miloš Avramović, a glumačku ekipu „Južnog vetra 2 – Ubrzanje“ čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić, kao i međunarodne zvezde Anastasia Everall, Marijan Valev i Zahari Baharov.