Još bolja priča – martovska m:tel ponuda telefona

Odlični telefoni uz Pretplata tarife i na rate

Vaš novi telefon potražite u posebnoj m:tel ponudi gdje vas čekaju tri kvalitetna modela sa velikim ekranom i dugotrajnom baterijom.

Xiaomi Redmi A1 je odličan izbor za sve one koji traže pouzdan pametni telefon za osnovnu upotrebu i dugotrajan rad po što pristupačnijoj cijeni. Na velikom ekranu sve je pregledno a sa jednostavnom upotrebom zanimljiv je i početnim  korisnicima.

Sa Quad kamerom Samsung Galaxy A13 telefona uslikaćete vrhunske fotografiije. Glavna kamera od 50 MP uhvatiće nezaboravne trenutke pune jasnih detalja a dodatne kamere zahvatiće još veći ugao, prilagoditi fokus ili približiti sitne detalje. Fenomenalna baterija traje i do dva dana a na ekranu od 6,6 inča sve je oštro, jasno i čisto.

Elegantni ZTE Blade V40 Design osim izvanredne trostruke kamere, velikog ekrana i dugotrajnog rada nudi i 128 GB interne memorije na kojoj ćete sačuvati sve što želite. Praktičan telefon za svakodnevnu upotrebu, sa dobrim odnosom cijene i kvaliteta, ovaj model svojim korisnicima nudi dosta kvalitetnih opcija.

Uživajte u još boljim pričama uz Pretplata tarife i sjajne telefone na rate!

Više informacija o Xiaomi Redmi A1, Samsung Galaxy A13 i ZTE Blade V40 Design telefonima dobićete u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi mtel.ba.

Izvor fotografije: Mtel