Jeste li spremni za najmoćniji Galaxy ikad?

Kako je pandemija virusa korona prebacila sve događaje u virtuelni svijet, tako je i Samsung odlučio da svoj najmoćniji Galaxy ikad predstavi u virtuelnom svijetu.

Kompanija je već započela sa slanjem pozivnica za premijeru ovog uređaja, i to će biti već drugi uređaj ovog proljeća kojeg Samsung predstavlja. Događaj će biti emitovan na sajtu samsung.com 28. aprila, a najava ističe da je u pitanju najmoćniji Galaxy ikad.

S obzirom da je Samsung ove godine već predstavio nekoliko telefona i slušalica, teško je predvidjeti šta će novi Galaxy donijeti publici. Oni koji su pratili rad ove kompanije ističu da postoji mogućnost predstavljanja prvog sklopivog telefona, ili novog pametnog sata. Neke glasine govore da će ova premijera obuhvatiti i prve laptop uređaje koje pokreću čipovi Exynos.

Nekoliko sajtova koji se bave vijestima iz svijeta mobilne telefonije su već najavili da će premijeru novog Galaxy telefona prenositi na svojim Youtube kanalima.

Osim najave premijere uređaja, nije poznato više detalja o samom telefonu. Za sada postoje samo nagađanja o njegovim specifikacijama. Korisnici koji su naišli na vijest o premijeri su saglasni da je teško predvidjeti šta Samsung najavljuje, i smatraju će to biti laptop uređaji, jer jedino njih nismo vidjeli ove godine.