Jesenji dani su zabavniji uz Tesla televizore 

Tesla televizori se savršeno uklapaju u svaki prostor i svaki budžet. Zbog toga su dio ponude kompanije m:tel, gdje trenutno možete birati između četiri sjajna modela – 32E325BH, 40E320BF, 42Q310BF FHD.

Model Tesla 32E325BH od 32 inča, idealan je za manje prostorije. Ekran je rezolucije 1366×768, brzine osvježavanja od 60 Hz, i nude žive boje i čistu sliku, koja u kombinaciji sa kvalitetnim zvukom pruža pravi kino ugođaj. To ga čini savršenim za spavaće sobe, pogotovo dječje.

I televizor Tesla 40E320BF, čiji je ekran veći, dijagonale 40 inča, donosi sjajno korisničko iskustvo. Kao i model 42Q310BF FHD, od 42 inča, posjeduje brojna napredna podešavanja, opcije povezivanja, pretragu kanala, upotrebu menija… Iz kompanije poručuju da ćete uz njihove televizore zaboraviti na mutnu sliku i sadržaj loše rezolucije, što ćete se uvjeriti već u prvim sekundama rada ovih uređaja.

Bez obzira da li birate neki manjih dimenzija, ili ste ljubitelj većih, svaki će ispuniti svoju osnovnu svrhu – pružiće vam dobar ugođaj i omogućiti da maksimalno uživate uz svakom sadržaju, uz savršeno čistu sliku i zvuk. Naravno, tome doprinose i odličan ugao gledanja, kao i različiti formati – dinamički, standardni, prirodni, filmski, stadionski i lični.

Jesen je stigla, pred nama su hladni dani, kada je najljepše slobodno vrijeme provoditi u toplom domu, ispred TV ekrana.

U kombinaciji sa bogatom m:tel IPTV ponudom Tesla televizori pružiće vam taj ugođaj, vaše je samo da posjetite neku od poslovnica kompanije m:tel i donesete “tešku” odluku – koji od sjajnih Tesla televizora odabrati.