Jesenje sniženje!

Vrhunski telefoni na rate uz besplatnu dostavu

Vaš novi telefon čeka vas u m:tel web shop-u po povoljnijoj cijeni i na rate. U odličnoj jesenjoj ponudi predstavljamo vam izvanredne Xiaomi modele.

Čudesni telefon za kreativce, sa nevjerovatnom kamerom, ekranom i brzinom premium modela, Xiaomi Mi 10T daće vam moć da se potpuno iskažete.

Trostruka kamera od 64 MP, uz podršku sjajnih funkcija, svaki snimak pretvoriće u umjetničko djelo. Veliki ekran od 6,67 inča ima do sada najbrže osvježavanje za Xiaomi modele – 144 Hz, pa će na njemu sve biti veoma ugodno za gledanje, a sve što radite teći će izuzetno glatko.

Brzinu i snagu ovom modelu daje Qualcomm Snapdragon 865 a energiju za dugotrajan rad baterija od 5000 mAh sa podrškom za brzo punjenje baterije od 33 W.

Uglađen, tanak i lagan, Xiaomi Mi 11 Lite 5G je dizajniran tako da svaki detalj upotpuni savršenu eleganciju i da korisniku pruži premium osjećaj.

Dodatni šarm mu daje upečatljiv prsten koji okružuje moćnu glavnu kameru od 64 MP pored koje su i ultra širokougaona i makro kamera. Filmski efekti daće posebnu draž vašim snimcima i podići će ih na viši nivo.

Opremljen odličnim procesorom, Mi 11 Lite 5G je spreman za sve zadatke u punoj brzini, uz više nego dovoljno memorije i sa mnogim važnim funkcijama, a u m:tel ponudi izaberite model koji vam više odgovara, Mi 11 Lite 5G 6/128 ili Mi 11 Lite 5G 8/128.

Xiaomi Mi 10T i Xiaomi Mi 11 Lite 5G su telefoni koji se izdvajaju od ostalih, naručite ih uz preporučenu m:tel Top tarifu.

Za više informacija o telefonima iz m:tel web shop ponude pozovite 0800 50 000 ili posjetite mtel.ba.