Jesenje premijere na STAR kanalima

Star kanali dostupni su vam u okviru m:tel TV platformi

Novu britansku romantičnu dramediju „Ti i ja” (You & me) pratimo od 12. septembra, četvrtkom od 22.00 časa na kanalu STAR LIFE.

Izvor fotografije: Tailor PR

U seriji upoznajemo Bena, novinara koji je zadovoljan svojom karijerom i ima djevojku Džes, u koju se zaljubio na prvi pogled. Veza ovog ljubavnog para brzo je rasla: nedugo poslije upoznavanja počeli su da žive zajedno, a zatim je uslijedila iznenadna trudnoća i predivna vijest da čekaju blizance. A onda se dogodila tragedija, koja je Bena bacila u ambis. Morao je da skupi snagu i da nastavi dalje. I dok su se njegova majka Linda i šefica Di dugo borile da bi ga vratile u život, Benu će još jedan slučajni susret promijeniti život iz korijena. Jednog dana, on u parku upoznaje ambicioznu mladu glumicu Emu, koja takođe prolazi kroz težak period u životu. Kako njihova veza bude napredovala, Ben će biti rastrzan između uloge oca i nove romanse, dok Ema nastoji da sakrije tajnu koja bi mogla da ugrozi sve.

Detektivska serija „Vil Trent” (Will Trent), bazirana na romanima Karin Sloter, jedne od najpoznatijih spisateljki trilera na svijetu, vraća nam se drugom sezonom na kanal STAR CRIME. Novih 10 epizoda biće emitovano od 19. septembra, četvrtkom od 22.00 časa.

Izvor fotografije: Tailor PR

U središtu radnje i dalje je specijalni agent Vil Trent, zaposlen u istražnom birou Džordžije. Vil je bio napušten odmah po rođenju, prepušten odrastanju bez roditelja u preopterećenom sistemu u Atlanti. Odlučan da niko nikad ne doživi osećaj napuštenosti koji je on iskusio, uspio je da radom stekne najviši čin u birou i svoj život posveti zaštiti nemoćnih. Trent se hvata u koštac sa nepravdom tragajući za pravom pozadinom naizgled jednostavnih zločina.

Ustaljeni zvjezdani trio koji čine Stiv Martin, Selena Gomez i Martin Šort, kao Čarls, Mejbel i Oliver, vraćaju se u trećoj sezoni serije „Samo ubistva u zgradi” od 26. septembra, četvrtkom od 22.00 časa na STAR CHANNEL.

Izvor fotografije: Tailor PR

Novi slučajevi su pred ekipom detektiva amatera, koje je na zajedničkom „poslu” okupila jedino činjenica da su komšije u luksuznoj zgradi u otmjenom dijelu Njujorka. Kao i uvijek, od misterija koje ih susreću na svakom koraku, jedino su uzbudljivije laži koje govore jedni drugima kako bi zataškali prave tragove, jer se ubica, možda, krije među njima.

Nova sezona Čarlsa, Olivera i Mejbel dovodi pravo na brodvejske daske. Nakon smrti njihovog prijatelja Bena Glenroja, motivisani misterijom njegovog iznenadnog kolapsa na sceni usred predstave, detektivski trio odlučuje da preuzme na sebe ulogu spasioca pozorišnog komada. Prirediće memorijalno prikazivanje u kom će oni odigrati glavne uloge. Naravno, u pozadini svega sprovešće i istragu o pravim uzrocima Benove smrti.

Uživajte u najboljim serijama uz m:tel TV platforme: m:tel IPTV, m:SAT i ON TV.