Jednostavno i prirodno – m:tel „Račun na mail”

Svoje račune primajte na mejl i iskoristite poklon od 3 GB mobilnog interneta.

Prijavite se na m:tel uslugu „Račun na mail“ jer elektronski računi štede vrijeme, doprinose zaštiti životne sredine i uvijek je pravo vrijeme da ih i vi koristite. Osim toga, na poklon ćete dobiti i promo kôd za 3 GB mobilnog interneta za Pretplata ili Kombinuj brojeve. Mobilni internet možete iskoristiti u roku od 30 dana od trenutka aktivacije kôda.

Aktivaciju usluge „Račun na mail“ je veoma jednostavna jer to možete učiniti putem portala Moj m:tel ili putem istoimene aplikacije na svom pametnom telefonu.

Izaberite jedan od ta dva načina:

– Prijavite se ili kreirajte nalog za personalizovani portal Moj m:tel i kliknite na link Računi. Aktivirajte opciju elektronskog računa i primajte ih putem mejla.

– Na svom pametnom telefonu otvorite aplikaciju Moj m:tel i na meniju izaberite opciju Računi. Otvorite link Usluga Moj račun i aktivirajte opciju da račune primate putem mejla.

Moj m:tel aplikacija će vam dati brzi uvid u vaše m:tel usluge, ponuditi nove i dati stanje vašeg računa, zato je besplatno preuzmite na Google Play Store-u, App Store-u ili Huawei AppGallery ili je koristite na adresi moj.mtel.ba.