Jednostavan i pouzdan – Realme C31

Realme C31 je još jedan odličan telefon srednjeg ranga iz m:tel ponude, koji nudi kvalitet po pristupačnoj cijeni.

Njegov 6,5-inčni IPS LCD ekran HD+ rezolucije pruža dovoljno veliki prikaz za ugodno izvršavanje svakodnevnih zadataka, dok Unisoc Tiger T612 procesor, u kombinaciji sa 3/32 GB memorije, omogućava odlične performanse.

Trostruka zadnja kamera telefona Realme C31, sa glavnim senzorom od 13 MP, korisnicima pruža mogućnost snimanja različitih vrsta fotografija, jako dobrog kvaliteta i jasnoće. I prednja kamera od 5 MP na dnevnoj svjetlosti snima čiste, realistične selfije, dovoljno kvalitetne za dijeljenje na društvenim mrežama.

Izvor fotografije: Realme

Baterija kapaciteta 5000 mAh omogućava dugotrajnu upotrebu telefona, što je jedan od jačih aduta ovog uređaja. Od ostalih funkcija izdvojićemo bočni čitač otiska prsta, 3,5 mm priključak za slušalice i microUSB 2.0, koji doprinose funkcionalnosti i boljem korisničkom iskustvu.

Realme C31 dolazi sa Realme UI R Edition softverom, baziranim na Androidu 11, što osigurava jednostavan i prilagodljiv interfejs. Dakle, ovaj telefon nudi odličan omjer cijene i performansi, posebno za korisnike koji traže povoljan uređaj sa osnovnim, ali jako funkcionalnim karakteristikama.

Više informacija o kupovini telefona Realme C31, koji u m:tel-u možete platiti i na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.