„Jedini izlaz“ od subote na Superstar TV-u u okviru m:tel IPTV-ja

Spremite kokice i udobno se smjestite jer ovog vikenda kreće dugo očekivana serija “Jedini izlaz”.

Ova uzbudljiva saga, zasnovana na zastrašujuće realnim situacijama, snimljena je u zajedničkoj produkciji Telekoma Srbija i “Stanković i sinovi”. Režiju potpisuje Darko Nikolić i prikazivaće se subotom i nedjeljom od 21 čas na kanalu Superstar TV u okviru m:tel IPTV-ja.

Radnja serije “Jedini izlaz” vrti se oko neobične sudbine Ane Kolar. Žene koja je usljed velikog požara u klubu čije ime nosi i sama serija izgubila muža Sašu. Ali i pamćenje na tu kobnu noć. Poslije vremena provedenog u komi, Ana sa sinom Lukom nastavlja život progonjena čestim noćnim morama i napadima panike. Teško se miri sa gubitkom supruga.

Preokret nastaje šest godina kasnije, kada od nepoznate osobe dobija snimak na kojem vidi pokojnog muža. Povjerovala je da je on i dalje živ. Potraga za Sašom vodiće Anu kroz zamršen krug nasilja, laži i ucjena. I dovešće u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici.

U lanac zločina, koji počinje nestankom mlade advokatice, i to baš kada je Saša navodno stradao, ulazi i inspektor Štrbac. Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka počinju zajedničku potragu za istinom. Ona će ih natjerati da se suoče sa najmračnijim tajnama iz prošlosti.