Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske

Posebno priznanje za kompaniju m:tel

Na programu Rаdiо tеlеviziјe Rеpublikе Srpskе, u srijedu, 19. maja 2021. godine, održano je televizijsko izdanje manifestacije „Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske“ za 2020. godinu. Nagrađeni su privrednici koji su ostvarili najbolje poslovne rezultate.

Kompanija m:tel se našla među nagrađenim privrednim društvima u okviru Manifestacije, i to u kategoriji posebnih priznanja za pokretanje zahtjevnih tehničkih kapaciteta i servisa informaciono-komunikacionih tehnologija u 2020. godini.

„Dovesti budućnost u naše živote, kako bi ga unaprijedili i olakšali – mogla bi da bude definicija posla kojim se bavi kompanija m:tel. Usluge i tehnologije koje mijenjaju svijet u vremenu digitalne revolucije 21. vijeka, zahtjev je koji traži brzu reakciju telekomunikacionih kompanija koje su nosioci ovih procesa u svijetu. U Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, kompanija m:tel kao lider na polju modernih tehnologija, već dugi niz godina futurističku viziju budućnosti pretvara u stvarnost ulaganjem upravo u nove tehnologije, stručnjake i nova znanja“, poručili su tim povodom iz kompanije m:tel.