Istražite čuda afričke divljine na kanalu Viasat Nature u okviru m:tel IPTV-ja

 „Tematski blok: Čuda afričke divljine” – uzbudljiv programski podvig koji otkriva neukroćenu ljepotu i zadivljujuće divlje životinje ovog kontinenta koji obiluje različitostima

Pripremite se da budete zadivljeni, inspirisani i očarani duhom afričkog kontinenta! Pored dvije potpuno nove serije „Prirodna čuda Namibije” i „U divljini Konga sa Benom Foglom”, tokom cijelog jula na kanalu Viasat Nature biće emitovana i kolekcija specijalnih emisija o Africi koje će vas odvesti na nezaboravno putovanje kroz legendarne pejzaže divlje Afrike.

Izvor fotografije: Viasat World

Radnim danima od 19.10 časova istražite kako klimatske promjene ugrožavaju afričke divlje životinje u emisiji „Život na vrućini: Afrika”.

Izvor fotografije: Viasat World

Serija „U divljini Konga sa Benom Foglom” se premijerno prikazuje u subotu, 13. jula, u 20.00 časova i prati Fogla dok kreće u svoju dosad najodvažniju avanturu.

Drevna pustinja Namib i druge izrazite ljepote prirode, kao i genijalne strategije za preživljavanje pratite kroz serijal „Prirodna čuda Namibije” u nedjelju, 14. jula, u 15.00 časova.

Izvor fotografije: Viasat World

Nedjeljom od 14.10 časova pogledajte i emisiju „Madagaskar: afrički Galapagos” i istražite jedinstvene vrste ovog ostrva, a od 17.35 časova krenite na putovanje prepuno akcije kroz neukroćene afričke divljine i vidite prirodne ljepote i divlje životinje ovog kontinenta gledajući emisiju „Ogromna Afrika”.

Istražite bogati divlji svijet nacionalnog rezervata Masai Mara u Keniji kroz emisiju „Masai Mara: raskršće divljeg svijeta” koje možete pogledati nedjeljom od 21.55 časova.

Izvor fotografije: Viasat World

 „Nekada davno u Cavu” možete pogledati u nedjelju, 28. jula, u 18.30 časova i otkriti jedinstvenu vezu između slonova i termita u južnoj Keniji.

Svim korisnicima m:tel IPTV usluga kao i ON TV usluge dostupna je i videoteka Viasat World koju možete pronaći u IPTV meniju, a njen sadržaj možete gledati i putem TV To Go usluge.

Uživajte u svim prednostima m:tel TV paketa, a od sada i u odličnim Viasat pričama dostupnim kad god i koliko god poželite!