Iskoristite odličnu ponudu u m:tel web shop-u

Vrhunski telefoni po sjajnim cijenama

Svoj novi pametni telefon kupite bez izlaska iz kuće, po povoljnijoj cijeni i uz brzu i besplatnu dostavu.

Hisense Infinity H40 Rock pružiće vam najduži rad bez punjenja jer ima bateriju velikog kapaciteta od 5500 mAh kao i dodatnu od 4500 mAh koja se se nalazi u čvrstoj zaštitnoj futroli koju ćete dobiti uz telefon.

Izdržljivi pratilac, H40 Rock omogućiće vam kvalitetan rad a sa Pretplata: M+ tarifom u osnovnom paketu, može biti vaš po cijeni od samo 1 KM.

Poput komete koja je bila inspiracija u dizajnu, Realme 6 sa odličnim odnosom cijene  i kvaliteta naprosto sija u ponudi budžetskih telefona.

Briljantan i pristupačan, sa velikim ekranom, četverostrukom kamerom i odličnim procesorom, Realme 6 potražite u m:tel web shop ponudi. U preporučenoj Pretplata: M+ tarifi, u osnovnom paketu, može biti vaš po cijeni od 29,16 KM, a ostatak platite na rate od 5,08 KM.

Fantastični OnePlus Nord je model telefona koji će se svidjeti zahtjevnijim korisnicima, ljubiteljima igrica i multimedijalnog sadržaja.

Ovaj model pružiće vam otprilike sve što želite od kvalitetnog telefona, cjenovno je pristupačan, a nudi premium dizajn i moćne karakteristike.

Potražite ga u m:tel ponudi, uz preporučenu tarifu Pretplata: M+, u osnovnom paketu može biti vaš po cijeni od 92 KM, a ostatak platite na rate od 16 KM.

Vaš novi mobilni telefon čeka vas u m:tel web shop-u!

Više informacija o m:tel ponudi pametnih telefona i Pretplata: M+ tarifi pronađite na adresi www.mtel.ba ili se informišite putem telefona 0800 50 000.