Iskoristite Huawei ponudu mjeseca!

Huawei P50 Pro, Huawei nova 9 SE i Huawei nova Y90 u posebnoj m:tel ponudi i na rate

 

Huawei telefoni nude mnogo toga za svoju cijenu a u ponudi mjeseca, uz preporučenu m:tel Top tarifu potražite odlične modele koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

Premium model, atraktivni Huawei P50 Pro potpuno odgovara modernom vremenu, izdvaja se od ostalih uređaja čineći svakog vlasnika ponosnim. Jedinstveni dizajn, različit od bilo kojeg drugog modela, prepoznaje sa sa dva velika kruga koja sadrže četverostruku kameru.

Sa svojim mogućnostima snimanja, Huawei P50 Pro je nevjerovatan model sa jednim od najboljih sistema kamera u mobilnom svijetu.

Elegantan spolja, Huawei P50 Pro ima moćnu unutrašnjost a vrhunski procesor od 5 nm donosi superiorne performanse.

 

Idealan telefon za kreativce, Huawei nova 9 SE je stekao popularnost zbog performansi, dizajna i fantastične kamere od čak 108 MP koja ističe puni sjaj fotografije i priču koja stoji iza nje.

Posebna pažnja posvećena je kreatorima video sadržaja jer ovaj model omogućava istovremeno snimanje prednjom i zadnjom kamerom ili glavnom i širokougaonom. Pustite mašti na volju i napravite odličan vlog bez napora.

Sa 66 W Huawei SuperCharge punjačem, Huawei nova 9 SE pojačava svoju snagu za vrlo kratko vrijeme.

 

Sa popularnim dizajnom svemirskog prstena, Huawei nova Y90 nudi mnogo razloga zbog kojeg ćete zavoljeti ovaj model.

Na velikom FullView ekranu od 6,7 inča bez ivica sa ultra tankim okvirom sve teče glatko i prijatno za gledanje. Nevjerovatno izdržljiv, telefon ima veliku bateriju od 5000 mAh koja je dodatno ojačana Huawei SuperCharge tehnologijom od 40 W koja ubrzava punjenje.

Trostruka kamera od 50 MP snima život u njegovoj veličini, a sa 128 GB memorije Huawei nova Y90 daće vam dovoljno prostora da snimite sve što volite.

 

Za više informacija o Huawei telefonima iz posebne m:tel ponude pozovite 0800 50 000 ili posjetite mtel.ba.